RECUPERACIÓ I PROTECCIÓ DE FAROLES

 
Els fanals són dels elements de mobiliari urbà més castigats pels ciutadans i per les condicions meteorològiques. Encara estant fabricades d'alumini, acer galvanitzat, policarbonat i altres components igualment resistents, els fanals també són susceptibles de sofrir desgastos.
 
El constant contacte amb agents corrosius com ara l'aigua dels equips de neteja de la ciutat, l'aigua de la pluja i altres substàncies que incideixen amb freqüència en la base del bàcul, és un dels majors problemes que afecten els fanals. 
 
IPL aplica en la base del bàcul, fins als 30 cm., una potent protecció anticorrosiva, ideal per a aïllar el material de la humitat.
 
En el bàcul, una protecció permanent d'alt rendiment, amb propietats anti-graffiti. Aquesta protecció proporciona a la superfície atributs anti-adherents i hidrofòbics, la qual cosa es tradueix en més facilitat a l'hora de fer les tasques de manteniment de l'element.
 
Totes aquestes actuacions serveixen per a allargar el cicle de vida natural dels materials que componen els elements de mobiliari.
 
+
+
+
+
+
+