MÈTODE IPL

Més de 25 anys en el sector de el manteniment d'espais urbans i infraestructures avalen l'excel·lència de IPL en tots els seus treballs.
 
Especialitzats en la conservació de superfícies i prevenció de la seva deterioració, en IPL hem desenvolupat una metodologia de treball optimitzada per a aconseguir les exigències de qualitat dels nostres clients amb el cost mínim.
 
Els tres eixos d'acció del mètode IPL orientats a l'excel·lència i donant lloc a una millora en la qualitat de vida dels materials són:

La prescripció

En la fase de prescripció, en IPL analitzem les infraestructures i els factors d'agressió als quals estan sotmeses. Tot això amb la intenció d'oferir un tractament eficaç, a mesura, segons les exigències de qualitat i a un mínim cost.
 
Prescrivim els recobriments de protecció més adequats per a la conservació de cada material.
Comptem amb una extensa base de dades, de productes d'alt rendiment, testats, certificats i homologats.
En IPL creiem en l'avanç tecnològic i ens sumem a el progrés, en el mercat dels recobriments, gràcies al nostre departament d' I+D+i.

L'aplicació

Aplicar productes d'alt rendiment requereix d'un estricte seguiment de les especificacions del fabricant i un gran control de la tècnica.
L'equip humà de IPL està altament qualificat i a més està en contínua formació per a aprendre noves tècniques i eines útils per al seu treball.
En IPL posem a la disposició del nostre equip humà totes les eines per a arribar a l'excel·lència en tots els nostres projectes.

El manteniment

A la fase de manteniment IPL supervisem els tractaments aplicats i corregim incidències que puguin sorgir després de l'aplicació dels recobriments.
 
El cicle de vida dels materials es prolonga significativament, produint-se en poc temps un retorn de la inversió realitzada en la infraestructura.
 
Aplicar tractaments correctius erronis, pot ser contraproduent en danyar  els recobriments de protecció aplicats. Les labors de manteniment, totalment dirigides, garanteixen la supervivència dels recobriments i per consegüent de les superfícies.