PLANS ANTI-VANDÀLICS

 
A IPL som especialistes en la implementació de Plans Anti vandàlics que redueixen l'impacte d'accions de vandalisme sobre les infraestructures del mobiliari urbà.
 

Accions preventives en “zones calentes”

 
Actuar en clau preventiva és fonamental per a allargar el cicle de vida dels materials i, per consegüent, reduir la despesa de recuperació de les infraestructures danyades.
 
Desenvolupem accions preventives en “zones calentes”, on els actes de vandalisme són més recurrents. Actuar de manera preventiva és l'opció més encertada, ja que minimitza els efectes de les accions vandàliques i els costos de correcció d'aquestes, preservant l'esforç inversor.
 

Tractaments anti-graffiti

Apliquem proteccions i revestiments d'alt rendiment que augmenten el cicle de vida de les superfícies, preservant-les de l'efecte degradant dels agents climatològics, l'ús i, per descomptat, el vandalisme.
 
Som aplicadors homologats pels propis fabricadors de tractaments de protecció anti-graffiti, el principal focus de vandalisme urbà.
 
Usem solucions incolores, que no afecten l'aspecte inicial de les supeficies, però que els confereixen noves propietats de resistència sobre els agents degradants, a part de propietats de easy to clean.
 

Tècniques de protecció de superfícies

Utilitzem les següents tècniques per a protegir els diferents elements, superfícies i materials de l'atac anti vandàlic:
 
REVESTIMENTS D'ALT RENDIMENT
Els revestiments d'alt rendiment impedeixen la penetració dels pigments de les pintures en els diferents tipus de materials.
Faciliten la seva eliminació i eviten les possibles ombres causants de l'eliminació de grafitis. Són revestiments:
LÀMINA ANTI VANDÀLICA
La làmina anti-vandàlica s'aplica sobre cristall i acer inoxidable. Tenen les següents característiques:

Per a tenir tota la informació i veure exemples de treballs realitzats, pots consultar els nostres Projectes Realitzats.