RODALIES DE CATALUNYA - RENFE

 
Estem desenvolupant un Pla Anti vandàlic a Renfe, abastant estacions i dependències de la xarxa de Rodalia de Catalunya.
  • L'aplicació del pla tracta de protegir la façana, les estacions i tots els passos inferiors d'accions vandàliques mitjançant recobriments d'alt rendiment, amb propietats anti grafiti, anti òxid, hidrofugants, etc.
  • A més, s'estan protegint els cristalls d'ascensors, tanques i tancaments amb làmines anti-vandàliques. Aquestes làmines protegeixen el cristall de les ratllades i de l'atac àcid. La seva reposició és menys costosa que la reparació del cristall per poliment. 
El acer inoxidable d'ascensors i mobiliari també s'està protegint amb les tècniques específiques per a cada material per a prevenir l'òxid i bloquejar els atacs vandàlics.
 
El Pla Anti vandàlic s'implementa a fi de optimitzar les posteriors tasques de manteniment d'imatge  que desenvolupem per a l'operador ferroviari. El Pla Anti-vandàlic suposa aplicar diferents tècniques i tractaments, sobre les superfícies, per a frenar els agents degradants que les ataquen.
 
+
+
+