PINTURES I REVESTIMENTS NANOTECNOLÒGICS

Linia 9 TMB

  • Prescripció de recobriments de protecció de superfícies, en condicions singulars. 
  • Desenvolupament d'un sistema de recobriments, específic, per a totes les superfícies de totes les estacions del nou tram de la línia 9 de TMB, (Aeroport-Zona Universitària).
  • Es prescriu un sistema de recobriments antigraffiti, totalment ajustat a les condicions de l'obra i a les necessitats estètiques i de funcionalitat.
  • Realitzem l'aplicació dels recobriments, en obra, amb la dificultat que això suposa.
 

Fusta exterior

El nostre departament d'I+D+i està testant noves referències de recobriments superficials per a la protecció de la fusta exterior. L'objectiu és engrossir el nostre know-how i la nostra base de dades de productes, classificats segons funcionalitat, eficàcia i compatibilitat amb els materials.
 
Això ens permet ser més precisos i directes en les demandes dels nostres clients.
 

Testatge de recobriments 1

Avaluació dels diferents tipus de revestiments i proteccions existents, valorant les seves qualitats antigrafiti, antiscratching, antibacterianas, d'acte-neteja, fotocatalítiques, d'eficiència energètica, antirradiación electromagnètica, etc.
 
Incorporació de productes basats en noves resines aquoses, avaluats per les seves propietats físiques, químiques, impacte ambiental i seguretat laboral.
 

Testatge de recobriments 2

Estudi dels factors que acceleren la deterioració de les proteccions superficials i desenvolupament de tècniques de manteniment per a evitar aquests defectes.
 
Una mala praxi en el desenvolupament de les tasques de correcció d'incidències pot posar en perill els recobriments de protecció aplicats, tornant-los ineficients i gravant un cost addicional a la correcció, en precisar-se una reposició dels recobriments.